Disclaimer

Ik vind het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn over mijn website. Ik leg je hier daarom graag uit hoe ik werk, wat je van mij mag verwachten en waar jij als gebruiker van mijn website recht op hebt.

Auteursrecht

Alle artikelen op Lineke Travels zijn door mijzelf geschreven en het overgrote deel van de foto’s zijn door mijzelf gemaakt. De content op mijn website is auteursrechtelijk beschermd. Er mag zonder mijn schriftelijke toestemming en duidelijke bronvermelding niets gekopieerd, aangepast of verspreid worden.

Affiliate links

In sommige artikelen zal je affiliate links tegenkomen, dit zijn doorverwijzingen naar producten of diensten die ik je van harte aanbeveel. Bijvoorbeeld een hotel waar ik heel blij van werd, een toffe excursie die ik je aanraad of een airline waar ik goede ervaringen mee had. Wanneer je via die link een aankoop doet kost het jou niks extra. Ik krijg als bedankje voor de tip een klein percentage van het aankoopbedrag. Ik beveel je alleen zaken aan waar ik zelf echt enthousiast over ben en achtersta.

Informatievoorziening

Ik doe mijn uiterste best om je op mijn website accurate informatie te geven. Desondanks komt het wel eens voor dat ik een foutje maak of dat de tijd me gewoonweg inhaalt. Zie je iets op deze website staan dat niet (meer) juist is, stuur me dan gerust een berichtje. Ik adviseer je om ook altijd zelf nog even de meest actuele informatie over prijzen, openingstijden of beschikbaarheid te checken voordat je op reis gaat. Lineke Travels is niet verantwoordelijk voor (in)directe schade door gebruik van deze website.